تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام

 

تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام در تهران و کرج 

تعمیر ماکروفر ال جی

تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام در تهران توسط تیم تکنسین های ابرکاوان با استفاده از قطعات اصل و فابریک الجی و با ضمانتنامه در محل مورد نظر شما انجام می شود. تکنسین های ابرکاوان در صورت درخواست شما برای اعزام متخصص جهت تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام در تهران در سریعترین زمان ممکن در محل حاضر شده و به ارائه خدمات به شما هموطن عزیز می پردازد. مجموعه ابرکاوان جهت ارائه خدمات تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام در تهران و کرج را در تمامی مناطق شرق، غرب، شمال و جنوب تهران ارائه می دهد.

 

تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام - تعمیرات ماکروفر ال جی

برند الجی از شناخته شده ترین و محبوب ترین ها در زمینi تولید لوازم برقی علی الخصوص در زمینه تولید لوازم خانه و آشپزخانه می باشد. برند الجی نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است. در کشور ما نیز الجی سالهاست که نمایندگی های فعالی در زمینه فروش محصولات و همچنین نمایندگی تعمیرات تخصصی محصولات خود را داراست. هموطنان در سراسر ایران می توانند با مراجعه به مراکز و نمایندگی های رسمی الجی از خدمات آن به شکل کاملا تضمین شده برخوردار شوند. ابرکاوان مجموعه مجاز و نمایندگی شرکت الجی در زمینه تعمیر و سرویس محصولات آن در سراسر تهران است. تعمیر ماکروفر ال جی سولاردام در تهران نیز یکی از خدمات مجموعه ابرکاوان است

فقط در مورد این فکر کنید که چند بار در روز از مایکروفر استفاده می‌کنید. برای کار دیرتان شده است پس هیچ فرصتی ندارید تا در خانه صبحانه بخورید. مایکرویو می‌تواند صبحانه را به سرعت برای‌تان آماده کند. روز بعد مجبورید تا زمان نهار حدود ساعت ۳ بعد از ظهر کار کنید. گرسنه هم هستید. یک بسته اسنک با پوشش مایکروویو می‌گیرید و در مایکرویو می‌گذارید غذا سریع آماده می‌شود. شب، بعد از یک روز نسبتا طولانی خسته‌اید فقط لازم است تا لازانیا را در مایکروویو بگذارید تا گرم شود.

می‌توانید ببینید که مایکروویوها محبوب هستند و البته قابل درک هم است چون غذا را در مدت زمان بسیار کوتاهی به طور شگفت‌انگیزی آماده می‌کنند. این وسیله همه جا حاضر در استفاده از برق بسیار کاراست چون آنها فقط غذا را گرم می‌کنند.

شگفت زده نخواهید شد اگر بدانید که مایکروویو از امواج مایکرو استفاده می‌کند تا غذا را گرم کند. مایکروویو نوعی موج است که در بین امواج رادیویی و تششع مادون قرمز در طیف الکترومغناطیس قرار می‌گیرد. در مورد اجاق‌های مایکروویو معمولا از فرکانس موجی استفاده می‌شود که تقریبا ۲۴۵۰ مگاهرتز (۲٫۴۵ گیگاهرتز) است.

امواج در این فرکانس خاصیت جالبی دارند: آنها توسط آب، چربی و قندها جذب می‌شوند. یکبار که جذب شدند به طور مستقیم به ارتعاش مولکولی تبدیل می‌شوند یعنی گرما. این امواج خاصیت جالب دیگری هم دارند: آنها توسط پلاستیک، شیشه یا سرامیک جذب نمی‌شوند. فلز نیز مایکرویو را بازتاب می‌دهد که این عاملی است که ظروف فلزی در مایکرویو خوب کار نمی‌کنند.

اغلب شنیده‌ایم که مایکروفر غذا را از درون به بیرون می‌پزد. این چه معنایی دارد؟


بگذارید بگویم که کیکی را در فر معمولی می‌خواهید بپزید. معمولا باید کیک را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۱۷ درجه سانتی‌گراد) بپزید یا اینکه این بار تصادفا آن را در دمای ۶۰۰ درجه فارنهایت (۳۱۶ درجه سانتی‌گراد) به جای درجه فارنهایت۳۵۰ تنظیم کرده‌اید. چه چیزی دارد رخ می‌دهد؟ بیرون کیک خواهد سوخت پیش از آنکه درون آن حتی گرم شود.

در فر معمولی گرما توسط هدایت از بیرون به وسط غذا حرکت می‌کند. گرمای هوای خشک، رطوبت خارج غذا تبخیر می‌شود پس بیرون آن می‌تواند ترد و قهوه‌ای شود در حالی که درون آن مرطوب است.

در پخت و پز با مایکرویو، امواج رادیویی به غذا نفوذ می‌کنند و مولکول‌های آب و چربی را به طور نسبتا مساوی در سرتاسر غذا برمی‌انگیزانند. گرمایی به سمت داخل توسط هدایت منتقل نمی‌شود. گرما یک مرتبه هر جایی است چون مولکول‌ها همه باهم برانگیخته شده‌اند. البته محدودیت‌هایی نیز وجود دارد مثلا مایکروویو بطور نامساوی در قطعات ضخیم غذا نفوذ می‌کند و همچنین نقاط داغ نیز با تداخل موج ایجاد می‌شوند. فرآیند گرم شدن کلی متفاوت است به خاطر اینکه مولکول‌های برانگیخته را به جای گرمای هدایتی دارید.
مایکروفرها چگونه کار می‌کنند؟

داخل هر مایکروفر وسیله‌ای به نام مگنترون وجود دارد که انرژی الکتریکی را به اشعه های رادیوئی بسیار کوتاه تبدیل می‌کند که با توجه به مواد تشکیل دهنده غذا و طول موج فر، در ترکیب غذا نفوذ می‌کند. این امواج به آسانی توسط آب، چربی و قندها جذب می‌شوند و به لرزش بسیار سریع مولکول‌ها منجر می‌شوند. حرکت این مولکول‌های غذا که به سرعت در حال لرزشند، به نوبه خود گرما تولید می‌کند. در توان برقی بالا، غذا در معرض حداکثر مقدار انرژی مایکروفر قرار می‌گیرد. برای تولید سطح توان برق کمتر از صددرصد، چرخش مگنترن قطع و وصل می‌شود. به عنوان مثال در ۵۰% انرژی، مگنترن تنها ۵۰% اوقات روشن است. حتی موقعی که مایکروفر اشعه منتشر نمی‌کند (هنگامی که چرخش متوقف شده یا اصلاً خاموش است)، لرزش مولکول‌های غذا ادامه دارد و حتی ممکن است به افزایش دما منجر شود و فرآیند پخت را ادامه دهد.
امروزه دستگاه‌هایی که با عنوان ماکروویو عرضه می‌شوند علاوه بر لرزاننده‌ی امواج دارای چند المنت هستند که برای گریل و فر مورد استفاه قرار می‌گیرند و این دستگاه‌ها را با نام مایکروویو گریل دار می‌شناسند. طراحی مایکروویو‌ها به گونه‌ای است که این امواج با طول موج کوتاه را حبس کرده و زمانی که درب دستگاه بسته باشد و شما دستگاه را روشن نمایید ساطع می‌شوند.

واژه ماکروفر در فرهنگ فارسی به معنی تندپز می‌باشد.


ماکروفر به دستگاهی می‌گویند که باعث می‌شود پخت غذا در یک محیط بسته و در دمایی یکنواخت به تمامی قسمت‌های غذا صورت می‌گیرد. ساده‌ترین مایکروفر‌ها با گاز کار کرده و کاربر می‌تواند دما را بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ درجه‌ی سانتی گراد تنظیم نماید تا پخت تمامی قسمت‌های غذا به طور یکنواخت صورت بگیرد.

بطور کلی ماکروفر دستگاهی است که تمام قابلیت‌های یک ماکروویو را دارا می‌باشد و فقط چند نوع حرارت دهی نیز به آن اضافه شده مثل حرارت سه بعدی، کانوکشن و فن و گریل از پشت

تفاوت مایکروفر و ماکروویو در این است که مایکروویو مواد غذایی را با ساطع کردن امواج با طول موج کوتاه و در زمان کم درست می‌کند، ولی مایکروفر با داشتن المنت گرمایی غذا را در مدت زمانی نسبتا بیشتر از مایکروویو، ولی به طور کامل گرم می‌نماید و در اصطلاح غذا به طور کامل مغز پخت می‌شود.

نتیجه

اصلی‌ترین تفاوت ماکروفر و ماکروویو در نوع فرآیند پخت و پز می‌باشد بدین صورت که ماکروفر از دما و گرما برای پخت استفاده می‌کند در حالی که ماکروویو علاوه بر دما و گرما از اشعه Wave نیز استفاده می‌کند.

به عبارت دیگر تفاوت ماکروویو و ماکروفر در این است که مایکروویو مواد غذایی را با ساطع کردن امواج با طول موج کوتاه و در زمان کم درست می‌کند، ولی مایکروفر با داشتن المنت گرمایی غذا را در مدت زمانی نسبتا بیشتر از مایکروویو، ولی به طور کامل گرم می‌کند و در اصطلاح غذابه صورت کامل مغز پخت می‌شود.

بهترین ظروف برای استفاده در این دستگاه، ظروف سرامیکی، پیرکس، آرکوپال و برخی ظرف‌های پلاستیکی با علامت مایکروویوند.

ظروف فلزی و فویل‌ها باعث ایجاد جرقه و آتش‌سوزی احتمالی شده، ظروف پلاستیکی معمولی یا غیرمناسب آب می‌شوند. دقت کنید لبه یا دیواره ظروف با رنگ‌های فلزی تزئین نشده باشد.

از خراب نبودن و بسته شدن کامل در، نداشتن خوردگی در واشر یا جداره بین در و اتاقک، کارکرد درست قفل و لولای دستگاه مطمئن شوید.

در صورت خراب شدن جداره پلاستیکی بین در و اتاقک دستگاه، لولا، یا شیشه موجگیر آن به هیچ وجه دستگاه را روشن نکنید و حتما از دستکاری یا تعمیر شخصی آن خودداری کنید.

برای تعمیر، آن را به تعمیرکاران مجرب بسپرید تا تشعشعات به سلامتی و جیبتان لطمات بیشتر نزند. همواره درون اتاقک دستگاه را تمیز نگاه دارید، ذرات سوخته، پاشیده و پرت شده درون آن را پاکسازی کرده، مدام صحت عملکرد لبه‌های در و قسمت لولا را بررسی کنید.

برای نظافت، بویژه تمیز کردن واشر درزگیر، به هیچ وجه از اسکاچ، سیم ظرفشویی و ابزار خراشدهنده یا مواد شوینده خورنده استفاده نکنید.

برای جلوگیری از پاشیدن محتویات غذا روی ظروف را با در‌های مناسب بپوشانید، اما هرگز در‌ها را محکم نکنید. این کار خطر انفجار و ترکیدگی را محتمل می‌کند.

سرویس ماکروفر الجی در تهران

ماکروفر شاید از آن دست لوازم برقی آشپزخانه باشد که فکر می کنید نیاز به سرویس سالیانه و مرتب نخواهد داشت. اما ماکروفر نیز مانند هر لوازم برقی دیگری برای جلوگیری از خسارات بیشتر نیاز به سرویس سالیانه دارد. بسیاری از مشکلات چون بوی بد فضای داخل ماکروفر نیز به عدم سرویس مرتب این وسیله برقی ایجاد می‌شود. از این رو برای سرویس و تعمیر ماکروویو ال جی در تهران به صورت سالیانه می توانید از مجموعه ابرکاوان کمک بخواهید. با درخواست این سرویس شما در لیست خدمات سرویس و تعمیرات ماکروفر ال جی قرار خواهید گرفت و به صورت سالیانه مشاورین مجموعه با شما تماس خواهند گرفت و تیم تکنسین ابرکاوان با هماهنگی قبلی در محل مورد نظر شما حضور خواهد یافت و به سرویس ماکروفر در محل مورد نظرتان خواهند پرداخت.

منبع

ابرکاوان

 

Comments

Popular posts from this blog

انواع مجوز ثبت شرکت در امارات ویزای فوری امارات

امکانات و ویژگی های اجاق گاز اسنوا

چرا باید از کرکره برقی استفاده کنیم؟